• Login
  • Register

DNN Forums

A community discussion page. We're starting from scratch, so...let's get the party started!

Javascript in XMOD PRO

You are not authorized to post a reply.
Sort:
Page 1 of 212 > >>


Basic Member


Posts:58
Basic Member

    i have alreasy asked this on the xmod pro site, but thought I would ask here as well.

    I am trying to follow this https://www.experts-exchange.com/qu...cript.html

    I have a scriptblock and a ip address, but for some reason the javascript doesn't get called, no matter where i put the scriptblock or even if i just put a alert('Hello') instead of it actually doing anything.

    Has anyome here managed to get this working,if so, what issues did you have so I can try and delve into why this isn;t.



    Veteran Member


    Posts:386
    Veteran Member

      Yes I have used JS in my templates.

      I found an example were i put it in the   < FooterTemplate> and it works
      But I must say I always create asx templates and I don't use the editor.

      BTW, the link you posted is 14 years old, what's described there is most likly no going to work.
      (looks like classic ASP)



      Basic Member


      Posts:58
      Basic Member

        Hi Timo

        Thanks for this, do you have an example of using the footer, or can you point me to a link that shows how to do this, I have had to take a step back from this to build some new screens, but have this sorted now, so can look at this again.



        Veteran Member


        Posts:386
        Veteran Member

          Yes, but this is an ascx template I edited directly:

           < FooterTemplate >
            < /div >
              < s cript  >
          alert("test");

            < / s cript >
            < / F ooter Template >

           

          Sorry for the paces.. :-)



          Basic Member


          Posts:58
          Basic Member

            Hi Timo.

            Ok, so I added the script above, and sure enough, everytime I enter the page, the alert fires, however, when i add the javascript, this doesn't get called, what am I doing wrong here, is this just not going to work?

            You are not authorized to post a reply.
            Page 1 of 212 > >>

            These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform.

            For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

            1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
            2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
            3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
            4. No Flaming or Trolling.
            5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
            6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
            7. English language posting only, please.

            Would you like to help us?

            Awesome! Simply post in the forums using the link below and we'll get you started.

            Get Involved