• Login
  • Register

DNN Forums

A community discussion page. We're starting from scratch, so...let's get the party started!

Could DnnImageHandler.ashx be missing

You are not authorized to post a reply.
Sort:
Page 1 of 3123 > >>


New Member


Posts:7
New Member

    Hi,

    When I load the Home page of this site (www.flying15.org.uk) I see in the the console 404 errors associated with this module.

    The site has been upgraded from 7.4.2 to 9.3.2. Might this asset have been omitted from the upgrade?

    What do I do about this?



    Basic Member


    Posts:47
    Basic Member

      Pls add to appsettings in web.config

      add key="DnnImageHandler" value="EnableServerCache=false;"

      see my post http://www.dnnsoftware.com/forums/t...ge-handler

      DNN Technology Team | Area Lead Testing


      New Member


      Posts:7
      New Member

        Hi Mariette,

        That is already there. I also have;

        add name="DnnImageHandler" path="DnnImageHandler.ashx" verb="*" type="DotNetNuke.Services.GeneratedImage.DnnImageHandler, DotNetNuke" preCondition="integratedMode" 

        Does this make a difference?



        New Member


        Posts:7
        New Member

          The console shows DnnImage Handler asking for;

          https://flying15.org.uk/DnnImageHandler.ashx?mode=profilepic&userId=1&h=32&w=32

          So, do I assume DnnImageHandler is not what is missing, but the profile picture at the location expected?

          And where would that be?



          New Member


          Posts:7
          New Member

            OK, so the 404 error was resolved by placing the line

             add name="DnnImageHandler" path="DnnImageHandler.ashx" verb="*" type="DotNetNuke.Services.GeneratedImage.DnnImageHandler, DotNetNuke" preCondition="integratedMode" /

            in the correct section.

            I now get an Error 500. The image being called for is /DesktopModules/~/Icons/Sigma/Users_32x32_Standard.png

            However the Icon files were not at that location but at /Icons/Sigma

            I copied them to the exxpected location but that is when I get the 500 error.

            Any suggestions?

            You are not authorized to post a reply.
            Page 1 of 3123 > >>

            These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform.

            For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

            1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
            2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
            3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
            4. No Flaming or Trolling.
            5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
            6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
            7. English language posting only, please.

            Would you like to help us?

            Awesome! Simply post in the forums using the link below and we'll get you started.

            Get Involved