• Login
  • Register

DNN Forums

A community discussion page. We're starting from scratch, so...let's get the party started!

DNN 7: Site Settings problem

You are not authorized to post a reply.
Sort:


New Member


Posts:1
New Member

    Hello, I'm using DNN 7 and have some problems with updating Site Settings. First of all, when I go to Admin - Site Settings it takes a while to load it. Then, when it loads and when I do changes I want to, when click on Update i looks like the window freezes for a few seconds. After that, changes are visible but when I refresh the site everything is like it was before any update I did. Event Viewer doesn't show any warning, error, nothing. Any ideas what could be a problem? The thing is, it is the copy of existing page and on that page everything works but at this new page there's this problem.



    Basic Member


    Posts:48
    Basic Member

      Posted By Slipsa on 08 Jul 2019 09:26 AM

      Hello, I'm using DNN 7 and have some problems with updating Site Settings. First of all, when I go to Admin - Site Settings it takes a while to load it. Then, when it loads and when I do changes I want to, when click on Update i looks like the window freezes for a few seconds. After that, changes are visible but when I refresh the site everything is like it was before any update I did. Event Viewer doesn't show any warning, error, nothing. Any ideas what could be a problem? The thing is, it is the copy of existing page and on that page everything works but at this new page there's this problem.

      Hi Slipsa,

      Can you elaborate a bit more?

      • What version of DNN 7?
      • What are you trying to adjust in site settings?
      • Are you running on your own server or in Azure?
      • Is it a multi lingual site?

       

       

      Tjep's digital agencyRegards,
      Tycho de Waard

      Tjep's digital agency
      We just love DNN
      https://www.tjeps.com


      Advanced Member


      Posts:181
      Advanced Member

        The site settings load time in those releases is a known issue. It's worth your time to upgrade, as soon as you can. :)

        In the meantime, I'd suggest trying this again after clearing out the current theme to ensure it's not breaking the site settings. I've also seen the CDF feature break site settings. So also try disabling that if it's enabled. :)

        The root cause to both of the above solutions is that the theme and/or another extension may be loading multiple instances client-side scripts (e.g., jQuery) or scripts that conflict with and break DNN features.
        Will Strohl

        Upendo Ventures Upendo Ventures
        DNN experts since 2003
        Official provider of the Hotcakes Commerce Cloud and SLA support
        You are not authorized to post a reply.

        These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform.

        For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

        1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
        2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
        3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
        4. No Flaming or Trolling.
        5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
        6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
        7. English language posting only, please.

        Would you like to help us?

        Awesome! Simply post in the forums using the link below and we'll get you started.

        Get Involved